Wil je een cursus doen?
De nieuwe data staan hier!

Nederlandse gebaar voor
'Koe'

Kennismakingsworkshop in samenwerking met K&O Katwijk

Maak kennis met de NGT

 

Wil je graag starten met het leren van gebarentaal, maar twijfel je nog? Doe dan mee met de kennismakingsworkshop bij K&O Katwijk. 

In deze workshop ervaar je hoe de lessen tijdens de cursus zijn en leer je je eerste gebaren.

De workshops voor het seizoen 2019 - 2020 hebben inmiddels plaatsgevonden. Houd deze of de pagina van K&O in de gaten voor nieuwe data.

Wil je deelnemen? Meld je aan bij K&O!

Gebarencafé Katwijk en Gebarencafé KIDS

Sinds 2019 organiseren wij, Marie-Lieve, Brownies & downieS Katwijk en ik, het Gebarencafé. Wij willen hiermee iedereen die iets met gebarentaal heeft, horend of doof, vaardig of niet, met elkaar in contact brengen.

Gebarencafé Katwijk is elke twee maanden. Tijdens het Gebarencafé is er de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier gebaren te leren door gezellig met elkaar te kletsen / gebaren en spellen te doen. 

Gebarencafé KIDS is elke twee maanden op zaterdagochtend van 10:00 tot 11:30. Tijdens deze ochtend lezen we samen een boek, doen we spelletjes en leren we gebaren. Gebaren zijn namelijk niet alleen voor doven en slechthorenden, maar kunnen ook voor horende kinderen een goede ondersteuning zijn bij het leren van de moedertaal.

Kijk voor de actuele data op onze facebookpagina.